Utrecht

Wielrenner gewond naar ziekenhuis na botsing met auto Randweg Oost Eemnes

EEMNES – Op zondagochtend 14 mei vond er omstreeks 10.35 uur een ongeval plaats op de Randweg Oost in Eemnes, een plaats in de provincie Utrecht. Het ongeval vond plaats op een kruising, waar een automobilist en een wielrenner met elkaar in botsing kwamen.

Na het ongeval werd er direct hulp ingeschakeld en kwamen er een ambulance ter plaatse om medische hulp te verlenen. De wielrenner is door het ambulancepersoneel behandeld en vervolgens ter controle naar een ziekenhuis vervoerd. Over de ernst van zijn verwondingen is op dit moment nog geen verdere informatie beschikbaar.

Het is op dit moment nog niet duidelijk wat de oorzaak van het ongeval was. Er zal verder onderzoek plaatsvinden om de toedracht van het ongeval te achterhalen.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen