Zuid-Holland

Feyenoord fans verzamelen al vroeg voor huldiging in Rotterdam

ROTTERDAM – Vroege ochtendgloren in Rotterdam zag de aanwezigheid van enthousiaste Feyenoord-supporters die zich klaarmaakten voor de langverwachte zestiende huldiging aan de Coolsingel. De klok sloeg 06.30 uur op maandagochtend, en de eerste fans verzamelden zich al vol verwachting.

Na maanden van ongeduld en opgebouwde spanning kwamen de Feyenoord fans samen om hun geliefde voetbalclub te eren. De Coolsingel, het iconische decor van eerdere triomfen, zou opnieuw het toneel worden van een feestelijke viering.

Met de stad nog in een sluimerende staat werden de straten langzaam gevuld met een zee van rood en wit. De fans toonden hun onvoorwaardelijke steun en trots, terwijl ze in afwachting waren van de helden van het veld. De zestiende huldiging belooft een gedenkwaardig evenement te worden voor alle Feyenoord fans die het succes van hun club willen vieren.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen