Gelderland

Veel schade bij forse botsing Laageinderweg Kootwijkerbroek

KOOTWIJKERBROEK – Op de kruising Dwarsgraafweg met de Laageinderweg in Kootwijkerbroek heeft dinsdagmiddag een harde botsing plaatsgevonden. Bij het ongeluk raakten meerdere mensen gewond.

Even voor half drie ging het door nog onbekende oorzaak op de kruising mis. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse waaronder twee ambulances. Het ambulancepersoneel heeft de inzittenden van beide voertuigen ter plekke nagekeken en behandeld. Een van de personen klaagde over pijn in de nek. Beide voertuigen liepen bij ongeluk aanzienlijke schade op een berger komt ter plaatse om beide voertuigen af te slepen. De politie heeft de gemeenten in kennis gesteld vanwege olie op het wegdek.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen