Utrecht

Politie start onderzoek na vondst van overleden persoon bij Maarsseveense Plassen

MAARSSEVEEN – Een verontrustende ontdekking heeft de vreedzame sfeer rond de Maarsseveense Plassen verstoord. Rond 13.00 uur is er een overleden persoon aangetroffen bij zijn auto op de parkeerplaats nabij het idyllische dorp Maarsseveen.

Het momenteel nog onbekende individu werd ontdekt door een passerende voorbijganger, die meteen de hulpdiensten waarschuwde. De details rond de situatie blijven nog enigszins onduidelijk, terwijl de politie begint met het in kaart brengen van de omstandigheden.

De politie reageerde snel en heeft het gebied rond de vondst grootschalig afgezet, waardoor het voor de rest van de middag ontoegankelijk was voor publiek. Hierdoor werd de rustige middag op het terrein van de Maarsseveense Plassen onderbroken door de onverwachte gebeurtenis.

Rond 15.00 uur arriveerde een lijkschouwer om de situatie te beoordelen. Het lichaam van het slachtoffer is ter plaatse onderzocht en vervolgens overgebracht voor verder forensisch onderzoek. Het is nog onbekend of er aanwijzingen zijn gevonden die duidelijkheid kunnen geven over de identiteit van de persoon en de mogelijke oorzaak van het overlijden.

Tegelijkertijd doen rechercheurs, gekleed in beschermende witte pakken, een gedetailleerd onderzoek in de omgeving. Zij werken in een tent die speciaal voor het onderzoek is opgezet, op zoek naar mogelijke sporen of bewijsmateriaal dat licht kan werpen op deze tragische situatie.

Deze ontwikkeling heeft voor een schok in de lokale gemeenschap gezorgd. De politie blijft inzetten op het ontrafelen van de gebeurtenissen en zullen de bevolking op de hoogte houden zodra er meer informatie beschikbaar is.

Foto’s: Regio Nieuws Utrecht

Gerelateerde artikelen