Gelderland

Camperbus volledig uitgebrand onder carport Anklaarseweg Apeldoorn

APELDOORN – Een camperbus onder een carport is vrijdagochtend aan de Anklaarseweg in Apeldoorn door een nog onbekende oorzaak in brand gevlogen. Bij de brand kwam veel rook vrij.

Rond 11.30 uur kwam de melding bij de meldkamer binnen. Een camperbus onder een carport naast een woning stond volledig in brand. Twee carports vatte vlam. De brandweer was druk bezig met het bestrijden van de brand en probeerde uitbreiding te voorkomen. Er werd opgeschaald naar middelbrand. Twee blusvoertuigen, een waterwagen en een hoogwerker kwamen ter plaatse. Ook een woning heeft door de brand schade opgelopen.

Bij de brand komt veel rook vrij wat in de wijde omtrek goed te zien is.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen