Gelderland

Kind ernstig gewond na val van fiets Postweg Lunteren

LUNTEREN – Zaterdagavond 20 mei rond 18.40 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Postweg in Lunteren.

Een vrouw fietste met een kind achterop ter hoogte van de supermarkt toen het kind van de fiets afviel. De fietser zou een zus van het kind zijn. Het kind liep letsel op aan het hoofd. Ter ondersteuning van het ambulancepersoneel werd het Mobiel Medisch Team opgeroepen. Zij zijn per helikopter ingevlogen en op de rustplaats Uilegoor A1 Terschuur geland.

De ambulancedienst en het MMT hielden daar een Rendez-vous. De ambulance heeft het slachtoffer met spoed naar de locatie gebracht waarna het kind naar het ziekenhuis zal worden overgebracht voor verdere behandeling.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen