Gelderland

Motorrijders botsen op elkaar tijdens toertocht Kootwijkerweg Uddel

UDDEL – Twee motorrijders zijn zaterdagmiddag tijdens een toertocht in Uddel met elkaar in botsing gekomen. Een van hen raakte gewond en is door het ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde even na 13.30 uur op de Kootwijkerweg N302, in de buurt van Uddel. Een motorrijder die deel uit maakte van een groep, van zo’n tien motoren, tikte een andere motor van achteren aan waardoor hij ten val kwam. De motorrijder raakte gewond en moest door het toegesnelde ambulancepersoneel worden verzorgd. Na behandeling ter plekke, is hij overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft van de betrokkenen en getuigen een verklaring opgenomen. Een rijstrook was vanwege het ongeluk afgesloten. Het verkeer werd langs het ongeval geleidt. De twee motoren raakten beide licht beschadigd.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen