Gelderland

Twee zwaargewonden na steekpartij binnenstad Apeldoorn

APELDOORN – Bij een steekpartij in de binnenstad van Apeldoorn, zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag zeker twee mensen zwaargewond geraakt. Beide slachtoffers zijn met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

Rond 04.15 uur ontstond er een massale vechtpartij in het uitgaansgebied, meerdere mensen raakten gewond. Op de Kapelstraat zijn twee jongemannen neergestoken. Zij raakten bij het steekincident zwaargewond. Een van hen had een steekwond in zijn rug. De hulpdiensten waaronder vier ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen. Beide slachtoffers werden met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De gealarmeerde traumahelikopter was bijna ter plaatse maar hun inzet bleek niet nodig.

De politie startte direct een onderzoek. De omgeving van de Kapelstraat werd volledig afgesloten. De forensische opsporing en recherche doen onderzoek naar de toedracht van het steekincident en leggen sporen veilig. Ook spreken agenten met getuigen en zullen camerabeelden, die in de gehele binnenstad hangen, worden uitgekeken.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen