Noord-Holland

Bekende strandtent Bloomingdale Overveen volledig afgebrand

OVERVEEN – Zondagmorgen 21 mei om 00.55 uur was brand ontstaan in de strandtent beachclub Bloomingdale aan de Zeeweg in Overveen.

De strandtent is totaal verwoest en kan als verloren worden beschouwd. De brandweer heeft meerdere brandweerwagens ingezet om de brand in de strandtent te blussen. Ook kwamen er meerdere waterwagens ter plaatse om de brandweerlieden van genoeg bluswater te voorzien.

Bij de brand zijn geen gewonden gevallen. De brandweer is de gehele nacht bezig geweest om de brand te blussen en om ervoor te zorgen dat de brand niet oversloeg naar andere panden. Op het moment van de brand was de beachclub leeg.

De beachclub is een bekende strandtent. Vroeger werden er grote feesten gehouden door organisator ID&T.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen