Utrecht

Arrestatieteam arresteert vuurwapengevaarlijke verdachte in trein Abcoude

ABCOUDE – Dinsdagavond 23 mei tegen 21.50 uur heeft een arrestatieteam van de politie een persoon aagehouden in een trein aan de Spoorlaan in Abcoude.

Eerder op de avond heeft een schietpartij plaatsgevonden nabij het centraal station van Rotterdam. Omdat het vermoeden bestond dat de verdachte mogelijk per trein was gevlucht, is een trein stil gezet ten hoogte van Abcoude waarna een arrestatieteam van de politie een persoon heeft aangehouden.

In de trein werd een vuurwapen aangetroffen waarna een persoon door het arrestatieteam van de politie werd aangehouden. Dit alles heeft te maken met een schietpartij die eerder op de avond heeft plaatsgevonden in Rotterdam nabij het centraal station.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen