Noord-Holland

Reeks explosies raakt Surinaamse Suri-Change geldwisselkantoren in Amsterdam

AMSTERDAM – In de vroege ochtend van woensdag 24 mei, rond 03.00 uur, vonden er meerdere explosies plaats bij een geldwisselkantoor gelegen aan de Jan Evertsenstraat in Amsterdam.

Deze ontploffingen deden zich eveneens voor bij twee andere vestigingen van Suri-Change, gelegen aan de Jan Evertsenstraat in West, de Eerste van Swindenstraat in Oost en de Bijlmerdreef in Zuidoost. Gelukkig raakte niemand gewond bij deze opeenvolgende explosies.

Na de incidenten hebben forensische rechercheurs uitgebreid sporenonderzoek verricht op de getroffen locaties. Tot op heden hebben de politieagenten nog geen verdachten kunnen aanhouden in verband met deze gebeurtenissen. Het onderzoek naar de explosies is nog gaande.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen