Utrecht

Wielrenner ernstig gewond na aanrijding met auto in Soest

SOEST – Woensdagavond 24 mei rond 18.50 uur heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden aan de Verlengde Paltzerweg in Soest.


Op de kruising met de Soester Hoogt kwamen een personenauto en een wielrenner met elkaar in botsing. De wielrenner raakte hierbij ernstig gewond. Een traumateam werd per helikopter ingevlogen naar het incident, maar werd onderweg afbesteld.
Het slachtoffer werd onder procedure van een zogeheten “scoop and go” naar het ziekenhuis vervoerd. Scoop and go betekent zo snel mogelijk in de ziekenwagen plaatsen en met spoed overbrengen naar een ziekenhuis.


De auto en de wielrennersfiets raakte flink beschadigd. Het ongeval zal worden onderzocht door Forensische Opsporing Verkeer. De weg is volledig afgesloten voor verkeer.

Foto’s: Marnix Manschot Fotografie

Gerelateerde artikelen