Gelderland

Fietser gewond achtergelaten na ongeluk Olieslagershorst Apeldoorn

APELDOORN – Een fietser is vrijdagmiddag gewond achtergelaten na een ongeluk op het fietspad de Olieslagershorst in Apeldoorn. De fietser raakte dusdanig gewond dat deze per ambulance naar het ziekenhuis moest worden gebracht.

Het ongeluk gebeurde even voor half vier op het fietspad tussen de Glazeniershorst en de Schrijnwerkershorst. Een fietsster kwam in botsing met een scooterrijder waarna de scooterrijder in plaats van stopte door reed. De fietsster liet hij gewond achter. De toegesnelde hulpdiensten ontfermden zich over de vrouw waarna zij per ambulance werd overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie is op zoek naar de scooterrijder en hoopt dat diegene zich zelf meldt. Ook hoopt de politie dat mensen die iets gezien of camerabeelden in de buurt hebben hangen, zich melden.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen