Gelderland

Man door brandweer uit auto bevrijdt Voorthuizerstraat Putten

PUTTEN – Een man is vrijdagochtend gewond geraakt op de N303 in Putten na dat hij met zijn pick-up truck van de weg raakte en tegen een boom botsten. De Voorthuizerstraat ( N303) werd hierdoor afgesloten.

Het ongeluk gebeurde rond 06:35 uur op de weg tussen Voorthuizen en Putten. Waarna de bestuurder van de pick-up truck door onbekende oorzaak van de weg raakte kwam hij op de 80-weg tot stilstand tegen een boom. Meerdere omstanders zagen het ongeluk gebeurde en belde direct 112 waarna meerdere hulpdiensten waaronder de brandweer, politie, twee ambulances en een traumahelikopter ter plaatse kwamen.

Het slachtoffer zat bekneld in het voertuig en moest worden bevrijd door de brandweer waarna hij met spoed is overgebracht naar het ziekenhuis. Door het eenzijdige ongeluk werd de N303 tussen Voorthuizen en Putten afgesloten. Deze weg werd rond 08:00 weer vrij gegeven voor het verkeer.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen