Gelderland

Motorrijder zwaargewond aan been na aanrijding met auto Kanaalweg Epe

EPE – Bij een zwaar ongeluk op de Kanaalweg in Epe is een motorrijder zwaargewond geraakt. De man is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Hij heeft zware verwondingen aan zijn been.

Even voor half negen ging het vreselijk mis. Een bestuurster van de Fiat zag tijdens het over steken van de Kanaalweg richting het Koepad de motorrijder over het hoofd met een harde botsing tot gevolg. De motorrijder botste met zijn motor tegen een houten balk aan waarna hij tegen het asfalt terecht kwam. De man raakte zwaargewond.

De hulpdiensten, waaronder twee ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen. Het toegesnelde ambulancepersoneel heeft de motorrijder ter plaatse nagekeken behandeld waarna hij met spoed werd overgebracht naar het isala ziekenhuis in Zwolle. De gealarmeerde traumahelikopter die bijna ter plaatse was, werd afgemeld. De bestuurster van de auto, raakte niet gewond. Wel was zij flink geschrokken en ontdaan. Zij zal door agenten gehoord gaan worden. Dat is een standaard procedure bij ernstige aanrijdingen.

De politie sloot de kruising volledig af. In eerste instantie vanwege de hulpverlening, vervolgens voor het sporenonderzoek. Het onderzoek gaat nog geruime tijd in beslag nemen. Naar verwachting is de kruising pas weer rond 12.00 uur vrij. Beide voertuigen raakten fors beschadigd. Een berger zal de voertuigen na het onderzoek van de politie afslepen.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen