Gelderland

Forse schade en gewonde na voorrangsfout Kayersdijk Apeldoorn

Bij een ongeluk tussen twee auto’s op de Kayersdijk in Apeldoorn is een inzittende zondagmiddag gewond geraakt. Deze is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Beide auto’s raakten total loss. 

Het ongeluk gebeurde rond 15.45 uur ter hoogte van de toerit naar de A1 bij Apeldoorn zuid. Door een voorrangsfout kwamen de twee auto’s met elkaar in botsing. De blauwe Ford eindigde na het ongeluk tegen een verkeerspaal. De zwarte Volkswagen belandde zwaar beschadigd midden op de weg. Hierdoor was de Kayersdijk in de richting van Beekbergen enige tijd afgesloten. 

De hulpdiensten waren snel ter plaatse. De inzittenden van de auto werden nagekeken door het ambulancepersoneel. Een van hen bleek dusdanig gewond te zijn geraakt dat deze per ambulance naar het ziekenhuis werd overgebracht. Over de ernst van de verwondingen is niets bekend. 

De politie heeft van beide bestuurders een verklaring opgenomen. Een berger heeft de zwaar beschadigde auto’s, die naar verwachting total loss zijn, afgesleept.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen