Noord-Holland

Overval op New York Pizza Herensingel Weesp, verdachte voortvluchtig

WEESP – Op zondagmiddag 28 mei vond er rond 17.50 uur een overval plaats in Weesp. Het vond plaats aan de Herensingel, waarbij de politie onmiddellijk in actie kwam. Het doelwit van de overval was een filiaal van New York Pizza.

Met de bedoeling de dader snel op te sporen, werd via Burgernet een oproep gedaan aan het publiek om uit te kijken naar een verdachte persoon. Volgens de beschrijving betrof het een blanke man van ongeveer 20 jaar oud. Op dit moment is nog niet duidelijk of de overvaller erin geslaagd is om iets van waarde buit te maken.

Bij de overval raakte niemand gewond. Om de veiligheid van het personeel en de klanten te waarborgen, is het filiaal momenteel gesloten.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen