Zuid-Holland

Agent zwaargewond met slagaderlijke bloeding naar ziekenhuis na valse 112 melding Alphen aan den Rijn

ALPHEN AAN DEN RIJN – Maandagmiddag 29 mei omstreeks 13.30 uur werden meerdere hulpdiensten ingezet voor een incident aan de Saksengaarde in Alphen aan den Rijn. Daar zou iemand onwel zijn geworden en onderaan de trap liggen.

De politie en ambulancedienst waren snel aanwezig. Ook het Mobiel Medisch Team was per helikopter ingevlogen. De bewoners gaven geen gehoor op geklop en gebonk op de deur. Dit gaf de politie de reden om een ruit in te tikken van de woning en de woning binnen te treden. Echter was niemand thuis. De politie had navraag gedaan bij de meldkamer en het bleek om een valse melding te gaan.

Een agent is zwaargewond geraakt bij het inslaan van het raam. Hij liep hierbij een slagaderlijke bloeding op en is met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Volgens de politie is de valse melding door een minderjarige gedaan. Zij gaan de melding nu onderzoeken.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen