Gelderland

14-Jarige wielrenner in coma na ongeval met trekker Voorst

VOORST – Het 14-jarige slachtoffer dat gisterenavond werd aangereden door een trekker ligt in een coma in het ziekenhuis. De jongen maakte deel uit van een groepje wielrenners. Dat meldt Omroep Gelderland op haar website.

De jongen kwam gisteren in aanrijding met een trekker en raakte daarbij zwaargewond. De hulpdiensten rukten massaal uit naar de plaats van het ongeval. Het slachtoffer is per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. Daar wordt hij nu in coma gehouden waar zij hem langzaam laten ontwaken.

Het ongeluk maakte een grote indruk op de groep wielrenners waar de jongen bij hoorde. Vanuit de wielervereniging wordt er gekeken of er slachtofferhulp wordt ingeschakeld. Iedereen binnen de vereniging is erg geschrokken en ontdaan.

Foto: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen