Gelderland

Forse schade bij kettingbotsing Flevoweg N302 Uddel

UDDEL – Op de Flevoweg (N302) tussen Ermelo en Uddel heeft donderdagmiddag één kopstaart botsing plaatsgevonden tussen twee personenauto’s en een bestelbus. Niemand raakte gewond. Wel is de schade aan de voertuigen groot.

Rond 16.00 uur botste de bestuurder van de bestelbus achterop een rij afremmende auto’s. De bestuurder van de bestelbus merkte te laat op dat zijn voorgangers afremden met een botsing tot gevolg. Niemand raakte bij het ongeluk gewond. In een van de auto’s zat ook nog een klein meisje. Zij was flink geschrokken. De schade aan alle drie de voertuigen is groot. Zeker één personenauto en de bestelbus moeten worden afgesleept.

Waardoor de bestuurder van de bestelbus te laat opmerkte dat zijn voorgangers afremden is niet bekend. Een deel van de N302 is afgesloten. Dit zorgt voor lange files in beide richtingen. Het verkeer wordt om en om langs het ongeval geleidt.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen