Zuid-Holland

Man aangehouden na intrappen deur verzorgingstehuis Het Wiel Portugaal

PORTUGAAL – Donderdagavond 1 juni omstreeks 21.15 uur zijn meerdere politieagenten ingezet voor een verdachte situatie aan Het Wiel in Poortugaal.

Een man zou de deur van een verzorgingshuis ingetrapt hebben en daarna het dak op gegaan zijn. Medewerkers van het verzorgingshuis hebben de politie hebben gebeld. Met onder meer een politiehelikopter is een zoektocht geweest naar de verdachte, die later op het dak van het verzorgingshuis was aangetroffen. De man is aangehouden, maar raakte hierbij gewond. De politie heeft de ambulancedienst gevraagd om de man na te kijken.

De man hoefde niet mee naar het ziekenhuis na een controle in de ambulance, maar wel naar Antes waar de man hulp zal krijgen.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen