Zuid-Holland

Motor vliegt in brand na ongeval Hadewychlaan Leiden

LEIDEN – Zondagmiddag 4 juni omstreeks 16.35 uur was brand ontstaan in een motor na een ongeval aan de Hadewychlaan in Leiden.

De motorrijder was tegen een lantaarnpaal aangereden en hierbij ten val gekomen, de motor vatte na het ongeval direct vlam. De bestuurder van de motor zag dit gebeuren en kon zichzelf in veiligheid brengen. De brandweer heeft de motor geblust, maar kon niet voorkomen dat de motor compleet uitbrandde. De ambulancedienst heeft het slachtoffer gecontroleerd en behandeld. Uiteindelijk werd het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis.

De exacte oorzaak van het ongeval is niet bekend, dit zal de politie onderzoeken. De motor werd door een berger meegenomen.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen