Gelderland

Automobilisten proberen gelijktijdig door wegversmalling te rijden Apeldoorn

APELDOORN – Twee bestuurders die tegelijkertijd een wegversmalling door willen rijden, dat lukt niet. Dat ondervonden ook twee bestuurders vanmiddag op de Anklaarseweg in Apeldoorn. Een bestuurder raakte gewond.

Het ongeluk gebeurde rond 13.00 uur. De bestuurders wilden beide door de wegversmalling rijden en dat liep niet goed af. De auto’s botsten frontaal op elkaar. De bestuurder van de Ford raakte gewond aan zijn arm en moest door het toegesnelde ambulancepersoneel worden onderzocht. De bestuurder van de Audi kwam met de schrik vrij. Dat de klap hard moet zijn geweest is wel duidelijk. De aanhanger die achter de Audi zat is door de klap vast in de bumper van de auto komen te zitten.

De Anklaarseweg is volledig afgesloten wegens het ongeluk. De politie heeft van beide bestuurders en getuigen een verklaring opgenomen.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen