Gelderland

Enorme schade na frontale botsing Otterloseweg Hoenderloo

HOENDERLOO – Op de Otterloseweg (N304) tussen Otterlo en Hoenderloo heeft dinsdag aan het begin van de middag een harde botsing plaatsgevonden. Daarbij raakte een vrouw gewond.

Het ongeluk gebeurde rond 12.00 uur nadat een bestuurster van de zwarte Audi, de Hoenderloseweg in wilde draaien vanaf de Otterloseweg en daarbij in botsing kwam met een rode volkswagen polo. De bestuurster van de Audi raakte lichtgewond. Zij raakte gewond aan haar arm. In de auto zat ook nog een klein kind. Deze kwam met de schrik vrij en kreeg een traumabeertje voor de schrik. De bestuurder van de Volkswagen kwam met de schrik vrij.

Dat er geen ernstige gewonden zijn gevallen mag van een wonder heten gezien de schade aan beide voertuigen. De rode Volkswagen is een behoorlijk stukje korter geworden door de botsing. Een berger is onderweg om beide voertuigen af te slepen. De N304 was vanwege het ongeluk deels afgesloten. Het verkeer werd om en om langs het ongeluk geleid.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen