Gelderland

Scooterrijder gewond na aanrijding met auto Kanaal Zuid Apeldoorn

APELDOORN – Een scooterrijder is dinsdagmiddag gewond geraakt na een ongeluk met een automobiliste op Kanaal Zuid in Apeldoorn. De scooterrijder is door ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 16.30 uur op de kruising Landdrostlaan met Kanaal Zuid in Apeldoorn. De scooterrijder reed over het fietspad en werd door een afslaande automobiliste over het hoofd gezien met een botsing tot gevolg. De scooterrijder, die net van werk af richting huis reed en aangereden werd, raakte gewond en moest door het ambulancepersoneel worden overgebracht naar het ziekenhuis. Over de ernst van zijn verwondingen is niets bekend.

De politie heeft van meerdere getuigen en van de betrokkenen een verklaring opgenomen.

De schade aan zowel de auto als scooter is fors. De scooter is door de botsing total loss.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen