Zuid-Holland

Scooterrijders slaan op de vlucht na explosie bij flat in Rotterdam

ROTTERDAM – Dinsdagmorgen 6 juni rond 03.40 uur heeft een explosie plaatsgevonden bij een flat aan de Eric Kropstraat in Rotterdam.

Bij deze explosie is de toegangsdeur van de flat vernield en is er een gat in de toegangsdeur ontstaan. Direct na de explosie zijn twee scooterrijders op de vlucht geslagen. Doordat meerdere flatbewoners een harde knal hoorde zijn er meerdere politie en brandweer eenheden opgeroepen waaronder het Quick Response Team van de brandweer.

Bij aankomst van de hulpdiensten bleek er gelukkig geen brand te zijn echter was de schade aan de toegangsdeur van de flat fors. Op straat en in het portiek liggen meerdere brokstukken van de explosie. Team Explosieve Veiligheid en Forensische Opsporing stellen een onderzoek in en zullen diverse sporen veiligstellen voor onderzoek.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen