Gelderland

Man op leeftijd belandt met deel auto boven beekje binnenstad Apeldoorn

APELDOORN – Een man op leeftijd is woensdagochtend met een deel van zijn auto boven de Grift komen te staan nadat hij tijdens het achteruit rijden over de rand van de beek reed. De auto kon geen kant meer op. Twee bergers moesten er aan te pas komen om de auto weer op vier wielen te zetten.

Het voorval vond rond 10.30 uur plaats in de binnenstad van Apeldoorn. De man reed met zijn auto achteruit waarna hij over de rand van de beek terecht kwam. Twee wielen hingen boven de beek. De auto kon geen kant meer op. De man belde de ANWB, zij konden echter behalve dan een berger inschakelen, niets voor de man betekenen. De bergers maakten gebruik van een kraan om de auto, zo voorzichtig mogelijk en om meer schade te voorkomen.

De auto stond na zo’n 2 uur weer op vier wielen. De bergingsactie trok veel bekijks van voorbijgangers en winkelend publiek.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen