Gelderland

Traumahelikopter geland voor gewonde parachutist na val Vliegveld Teuge

TEUGE – Een parachutist is vanavond gewond geraakt nadat het slachtoffer verkeerd terecht kwam nadat hij een landing maakte op Vliegveld Teuge.

De hulpdiensten waaronder twee ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse om zich over het slachtoffer te ontfermen. Het slachtoffer is na een behandeling per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis met vermoedelijk verwondingen aan zijn rug.

Eerder mis

Het is niet bekend wat er precies mis ging bij de landing. Bij vliegveld Teuge worden wekelijks tientallen parachutesprongen gedaan. Pas geleden nog belandde een vrouw na een sprong in een boom. Begin april overleed er een 49-jarige man uit Utrecht nadat hij verkeerd terecht kwam.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen