Gelderland

Auto volledig uitgebrand Paalbergweg Hoenderloo

HOENDERLOO – Bewoners van de Paalbergweg in Hoenderloo schrokken afgelopen nacht wakker van een gek geluid. Toen zij gingen kijken stond er een geparkeerde auto volledig in brand. Rond 03.30 uur werd de brand gemeld bij de brandweer.

De brandweerlieden van het korps uit Hoenderloo waren snel ter plaatse en wisten te voorkomen dat de vlammen oversloegen naar een naastgelegen struik. De auto kon helaas niet meer worden gered. Deze stond namelijk al volledig in brand. De brandweerlieden hadden het vuur snel onder controle. Dat het vuur korte tijd hevig is geweest, is goed te zien aan de schade.

De auto is volledig uitgebrand. De politie vermoedt dat er sprake is van brandstichting en onderzoekt de brand. Morgen in de loop van de dag gaat er een buurtonderzoek plaats vinden. Ook zal er worden gekeken of er sporen kunnen worden veilig gesteld aan de auto. Na het onderzoek zal het wrak, worden afgesleept door een berger.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen