Gelderland

Bestelbus wijkt uit voor ambulance en belandt in droge sloot Hansengraaf Beekbergen

BEEKBERGEN – Uitwijken voor een ambulance met zwaailicht en sirene en vervolgens in een droge sloot eindigen met je bestelbus. Dat overkwam een bestuurder vrijdagavond op de Hansengraaf in Beekbergen.

Rond 22.00 uur kreeg de ambulancedienst een melding van een medische noodsituatie in Beekbergen. De ambulance reed met zwaailicht en sirene naar het incident. Op de Hansengraaf wilde een bestuurder van een bestelbus uitwijken zodat de ambulance vrij baan had. De bestuurder zag door het hoge gras een greppel over het hoofd waardoor hij met zijn bus in de greppel terecht kwam.

De bestuurder kwam met de schrik vrij. De politie kwam ter plaatse om een verklaring op te nemen van de bestuurder. Ook schakelde de politie een berger in. De berger gaat de bestelbus uit de sloot takelen.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen