Gelderland

Felle vlammenzee verwoest Mercedes Dubbelbeek Apeldoorn

APELDOORN – Een Mercedes is afgelopen nacht volledig in vlammen opgegaan aan de Dubbelbeek in Apeldoorn. De oorzaak van de brand is nog onduidelijk en wordt onderzocht.

Rond 02:30 uur werd de brand ontdekt waarna direct 112 werd gebeld. Bij aankomst van de brandweer stond de Mercedes al volledig in brand. De brandweerlieden hadden het vuur snel onder controle, maar konden niet voorkomen dat de voorzijde van het voertuig compleet uitbrandde. Bij de bluswerkzaamheden kwam veel rookontwikkeling vrij.

De Mercedes stond geparkeerd op de parkeerplaats in de buurt van zwembad Malkander.

Momenteel is de oorzaak van de brand nog onduidelijk. De politie gaat hier onderzoek naar doen om te kijken of er sprake is van brandstichting. De uitgebrande Mercedes wordt door een berger afgesleept.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen