Gelderland

Fietser gewond na aanrijding in Apeldoorn, automobilist zag hem over het hoofd

APELDOORN – Een fietser raakte zaterdagmiddag ernstig gewond in Apeldoorn na een botsing met een auto. De automobilist had de fietser over het hoofd gezien, wat leidde tot het ongeval. De fietser is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor verdere medische behandeling.

Het incident vond plaats rond 12.30 uur op de kruising van de Operettestraat en de Anklaarseweg. De fietser kwam hard ten val na de botsing en liep hierbij verwondingen op. Na een eerste onderzoek en behandeling ter plaatse door een verpleegkundige van een zogeheten rapid responder, werd besloten dat de man naar het ziekenhuis moest worden gebracht. Een tweede ambulance werd ingezet om de gewonde man naar het ziekenhuis te vervoeren. Er zijn nog geen details bekend over de ernst van zijn verwondingen.

De politie was ter plaatse en heeft verklaringen opgenomen van alle betrokken partijen. Beide voertuigen, de auto en de fiets, liepen schade op bij het incident.

Gerelateerde artikelen