Gelderland

Fietsster gewond na aanrijding op Musketiersveld in Apeldoorn

APELDOORN – Bij een verkeersongeval op de Musketiersveld in Apeldoorn is een vrouw gewond geraakt. De vrouw werd tijdens het fietsen aangereden door een automobilist en moest per ambulance naar het ziekenhuis worden vervoerd.

Het ongeval vond plaats kort na 13.30 uur, ter hoogte van de fietsersoversteekplaats. De automobilist zag de vrouw over het hoofd, wat leidde tot een botsing. De vrouw kwam hierdoor ten val en raakte gewond.

Het ambulancepersoneel kwam snel ter plaatse om de gewonde vrouw te behandelen. Na een eerste medische beoordeling op de plek van het ongeval, werd besloten de vrouw naar het ziekenhuis te brengen voor verder medisch onderzoek en behandeling.

De politie was eveneens ter plaatse en heeft van de betrokken partijen verklaringen opgenomen om de precieze toedracht van het ongeval te onderzoeken. De omstandigheden die hebben geleid tot deze aanrijding zijn nog onduidelijk, maar dit ongeval onderstreept opnieuw het belang van alertheid in het verkeer om de veiligheid van alle weggebruikers te waarborgen.

Gerelateerde artikelen