Zuid-Holland

Agressieve automobilist met drank op slaat over de kop Oude Wal Rotterdam

HOOGVLIET ROTTERDAM – Zondagmiddag 11 juni tegen 12.20 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Oude Wal in Hoogvliet Rotterdam.

Een automobilist was op een geparkeerde auto geklapt en vervolgens op de kop op het wegdek terechtgekomen. Omstanders snelde naar de automobilist toe en hebben hem uit zijn voertuig geholpen. Vervolgens werd de bestuurder agressief van het voertuig tegenover de omstanders die hem uit zijn auto hadden geholpen, dit mondde uit in een vechtpartij. Andere omstanders hebben de bestuurder uiteindelijk onder dwang rustig gehouden totdat de hulpdiensten aanwezig waren. De politie heeft de automobilist vervolgens overgenomen en zij hebben een blaastest afgenomen, welke positief uitsloeg. De bestuurder is aangehouden door de politie, maar werd vanwege letsel wel overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling aan de verwondingen.

Beide voertuigen liepen flinke schade op, Forensische Opsporing Verkeer doet onderzoek naar de exacte oorzaak van het ongeval. Nadat het onderzoek op locatie was afgerond, werden beide voertuigen geborgen.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen