Gelderland

Bestuurder (46) zware ongeval Klarenbeek reed vermoedelijk onder invloed van alcohol

KLARENBEEK – De bestuurder van 46 jaar uit Klarenbeek, die gisteren crashte met zijn auto met daarin twee andere personen van 47 en 48 jaar, reed mogelijk onder invloed van alcohol. Dat meldt Marel van Steenbergen, woordvoerder van de politie.

Gisterenavond ging het mis op de Woudeweg in Klarenbeek. De auto met de drie inzittenden schoot van de weg af, sloeg over de kop en belandde uiteindelijk in de sloot. Drie personen raakten gewond waarvan twee ernstig. De brandweer heeft een slachtoffer uit zijn benarde positie moeten bevrijden. Alle drie de slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht.

De 46-jarige bestuurder heeft bij de politie zijn rijbewijs mogen inleveren.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen