Gelderland

Fietser geschept door automobilist Europaweg Apeldoorn, omstander valt flauw

APELDOORN – Op de Europaweg kruising Jachtlaan is vanmiddag omstreek 16:20 een fietsster geschept door een auto. De witte auto en fietsster hebben tegelijk groen licht gehad waardoor de bestuurder van de witte auto de fietsster over het hoofd heeft gezien.

De vrouw op de E-bike kwam ongelukkig neer waarvoor er een ambulance met spoed ter plaatse kwam. De vrouw is in een vacuüm-matras in de ambulance gelegd en is met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis.

Tijdens het incident waren er veel omstanders aanwezig. 1 van de omstanders is door onbekende redenen flauw gevallen hierover heeft de ambulance zich ontfermd. De politie was met 5 auto’s aanwezig en 2 auto’s van team verkeer. Deze hebben zich ontfermd over de doorstroming van het verkeer.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen