Gelderland

Fietser gewond aan hoofd na aanrijding met automobilist Arnhemseweg Apeldoorn

APELDOORN – Een fietser is vrijdagavond geschept door een automobiliste op de Arnhemseweg in Apeldoorn. De fietser raakte gewond aan zijn hoofd en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 19.15 uur nadat de fietser de Arnhemseweg over wilde steken, maar door een automobiliste werd geschept. De fietser kwam enkele meters verderop tot stilstand en liep een forse hoofdwond op. Toegesneld ambulancepersoneel heeft de man ter plekke nagekeken en behandeld. Vervoer naar het ziekenhuis bleek noodzakelijk omdat de verwondingen van de man dermate waren dat deze in het ziekenhuis verder moesten worden behandeld.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Zo worden onder andere verklaringen opgenomen van de betrokkenen en getuigen. Ook worden er foto’s gemaakt en is er overleg met de verkeersongevallen analyse van de politie.

De Arnhemseweg is vanaf het centrum in de richting van de Aluminiumweg volledig afgesloten.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen