Gelderland

Felle brand in achtertuin woning slaat over naar schuurtje Diepenbrocklaan Apeldoorn

APELDOORN – In een achtertuin van een woning aan de Diepenbrocklaan in Apeldoorn is vrijdagavond door een nog onbekende oorzaak brand ontstaan. De brand sloeg over naar een naastgelegen schuurtje en schutting. Bij de brand kwam veel rook vrij.

Rond 23.30 uur kreeg de brandweer meerdere 112 meldingen binnen van een felle brand. In een achtertuin van de woning was door een nog onbekende oorzaak brand ontstaan. De brand sloeg over naar een naastgelegen schutting en een schuurtje. Bij aankomst van de brandweer was er een oranje gloed te zien boven de schuttingen. De brandweerlieden wisten door hun snelle inzet, het vuur snel onder controle te krijgen waardoor erger is weten te voorkomen.

De brandweer heeft de schuurtjes naast de brand gecontroleerd en geventileerd. Nadat de brand was nageblust, konden de brandweerlieden huiswaarts om terug te gaan naar hun bed.

Wat er precies in brand heeft gestaan en over hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen