Gelderland

Jong meisje zit halfuur vast in speeltoestel Zichtweg Apeldoorn

APELDOORN – Een jong meisje heeft maandagavond zo’n 30 minuten lang bekneld gezeten met haar voeten in een speeltoestel aan de Zichtweg in Apeldoorn.

Rond 20.15 uur kregen de hulpdiensten een melding binnen dat een meisje bekneld zat met haar voeten in een speeltoestel op een speelveld. Vriendinnen van het meisje hadden alarm geslagen bij de bewoners in de buurt waarna een omwonende de hulpdiensten in kennis stelde.

De hulpdiensten rukten groots uit, twee brandweerwagens, drie politiewagens en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse. De brandweer moest een deel van het speeltoestel verwijderen om het meisje uit haar benarde positie te bevrijden. Het duurde uiteindelijk een half uur voordat het meisje weer vrij kon bewegen.

Het meisje is door het ambulancepersoneel nagekeken en behandeld. Het meisje is uiteindelijk door haar ouders opgehaald. Het meisje liep pijnlijke voeten op. Ook is het meisje flink geschrokken.

Het speeltoestel is inmiddels afgezet met linten door de brandweer. De gemeente komt morgen ter plaatse om het speeltoestel verder veilig te stellen.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen