Gelderland

Drie voertuigen betrokken bij kettingbotsing Kayersdijk Apeldoorn

APELDOORN – Op de Kayersdijk in Apeldoorn heeft dinsdagochtend een kopstaart botsing plaatsgevonden tussen drie voertuigen. Bij het ongeluk raakte twee personen gewond. Een vrouw en een baby zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 12.00 uur. Door een nog onbekende oorzaak botste een bestelbusje achterop zijn voorganger die vervolgens weer door botste tegen een personenauto. Vanwege het ongeluk rukte de hulpdiensten groots uit. Twee brandweerwagens, twee ambulances en meerdere politiewagens kwamen ter plaatse. Het ambulancepersoneel heeft meerdere personen onderzocht en behandeld. Een baby uit de voorste auto werd voor verdere controle en behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. Ook een vrouw uit de witte Caddy raakte gewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis.

De witte Caddy werd door een berger afgesleept. Vanwege het ongeluk was de Kayersdijk ter hoogte van de Plaatijzer industrie in beide richtingen afgesloten.

Foto’s: Armin de Breij/LDGFotografie

Gerelateerde artikelen