Gelderland

Enorme ravage na uitwijken voor dier Soerenseweg Hoog Soeren

HOOG SOEREN – Gisterenavond vond er op de Soerenseweg in Hoog Soeren een eenzijdig ongeval plaats waarbij een auto tegen een boom belandde. De bestuurder liep wonder boven wonder geen letsel op.

Rond 23:15 uur ging het flink mis op de weg. De automobilist verklaarde te moeten uitwijken voor een dier wat op de weg liep. Hierna belandde de man in de berm waarna de auto frontaal tegen een boom klapte. De schade aan de auto is enorm. De hulpdiensten waaronder de brandweer werden groots gealarmeerd. Bij aankomst bleek de bestuurder al naast de auto te staan.

Vervolgens is de bestuurder door het toegesnelde ambulancepersoneel gecontroleerd. Hij hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis. Wel werd de man meegenomen naar het politiebureau na een alcoholtest. Hij zou iets te veel wijntjes hebben gedronken.

De auto is door een berger afgesleept.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen