Gelderland

Politie rukt groots uit voor vechtpartij in trein station De Maten Apeldoorn

APELDOORN – De politie kreeg even na half zes een melding binnen van een vechtpartij in een trein tussen Apeldoorn en Zutphen. De politie rukte in grote getallen uit. Een man is geboeid afgevoerd.

Rond half zes ontstond er in de trein een conflict tussen twee mannen. Een van hen zou daarbij geslagen hebben. De treinmachinist stopte de trein op station De Maten, aan de Laan van Zonnehoeve. De politie kwam met spoed en met meerdere eenheden ter plaatse. Agenten hielden een man aan. Hij is geboeid afgevoerd naar het politiebureau waar hij zal worden verhoord.

De andere man, die in dit geval het slachtoffer zou zijn, is ook door agenten meegenomen. Agenten nemen op het bureau van hem een verklaring en een aangifte op.

De aanleiding van het conflict is onduidelijk. Wat wel vast staat is dat het treinverkeer tussen Apeldoorn en Zutphen ongeveer een half uur heeft stil gelegen. Inmiddels is de rust op het station weer terug gekeerd en is de trein met reizigers richting Zutphen gereden.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen