Zuid-Holland

Man rijdt naar ziekenhuis na te zijn beschoten in Hoogvliet Rotterdam

HOOGVLIET ROTTERDAM – Zondagmorgen 25 juni omstreeks 03.35 uur heeft een schietpartij plaatsgevonden aan de Middenbaan Noord in Hoogvliet Rotterdam.

Na de schietpartij is de man waarop geschoten werd zelfstandig naar het ziekenhuis gereden. De man is onder vuur genomen door een groep die op genoemde locatie buiten hing volgens de politie. De politie die massaal naar het genoemde adres gekomen was heeft een groot Plaats Delict afgezet voor onderzoek.

De Forensische Opsporing heeft meerdere sporen veiliggesteld voor onderzoek. Een hondengeleider met zijn speurhond heeft ook nog een aanvullend onderzoek ingesteld met zijn hond. Dit leverde geen nieuwe sporen op. Een takelwagen van de politie heeft een geparkeerde BMW 218i van exact één maand oud afgesleept om die veilig te stellen voor sporenonderzoek. Voor zover nu bekend is er nog geen aanhouding verricht voor deze schietpartij.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen