Overijssel

Suïcidale Duitse vrouw rijdt op hoge snelheid naar Zwolle, man springt uit auto

WIERDEN (OV) – Gisterenmiddag had de politie in Wierden haar handen vol aan een Duitse automobiliste die op hoge snelheid richting Zwolle reed. Zij liet aan haar man, die als bijrijder in de auto zat, weten suïcidale gedachten te hebben.

De man van de vrouw sprong uit de auto en alarmeerden direct omstanders. Daardoor werd de politie ingeschakeld. Er werd een kruising geblokkeerd en de auto met daarin de vrouw werd tot stilstand gedwongen. Volgens de politie was de vrouw volledig de weg kwijt. Zij is onderzocht door een GGZ-arts. Het is niet bekend hoe het nu met de vrouw gaat.

Vervolgens is de man van de vrouw naar het politiebureau in Zwolle gebracht waar hij kon wachten op zijn vrouw.

Foto: Politie Wierden

Gerelateerde artikelen