Gelderland

Bestelbusje belandt op zijkant na aanrijding met vrachtwagen A1 Ugchelen

APELDOORN – Op de A1 tussen Amersfoort en Apeldoorn heeft er ter hoogte van Ugchelen een aanrijding plaatsgevonden tussen een vrachtwagen en een bestelbusje. Bij het ongeluk raakte een inzittende van het bestelbusje gewond.

Het ongeluk gebeurde rond rond 10.45 uur in de richting van knooppunt Beekbergen. Door een nog onbekende oorzaak kwam het bestelbusje met de vrachtwagen in botsing. Het bestelbusje kwam op zijn zijkant terecht en in tegen gestelde richting. Hulpdiensten waren snel ter plaatse.

Vanwege het ongeluk is de linkerrijstrook afgesloten. Het verkeer moet over een rijstrook langs het ongeluk wat zorgt voor een file. Bergers zijn druk bezig met het berger van het busje. De vrachtwagen kon op eigen kracht verder rijden.

Een inzittende raakte gewond en wordt momenteel behandeld en nagekeken in de ambulance.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen