Noord-Holland

Overleden persoon gevonden in woning tijdens woningbrand Jan Evertsenstraat Amsterdam

AMSTERDAM – Donderdagavond 29 juni omstreeks 20.15 uur was brand ontstaan in een appartement aan de Jan Evertsenstraat in Amsterdam.

De brandweer was snel aanwezig. De brandweer was met behulp van een autoladder omhoog gegaan om vanaf buitenaf de brand te blussen. Andere brandweerlieden hadden de brand snel geblust toen zij in het appartement kwamen. Aan het raamkozijn is schade te zien van de brand.

Hoe de brand was ontstaan is onduidelijk. Later maakte de politie bekend dat er een levenloos lichaam werd aangetroffen in de woning. De Forensische Opsporing en de recherche doen onderzoek naar de toedracht van de brand en het overlijden van het slachtoffer.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen