Gelderland

Scooterrijders hard met elkaar in botsing Arnhemseweg Apeldoorn

APELDOORN – Op het fietspad langs de Arnhemseweg in Apeldoorn zijn twee scooterrijders hard met elkaar in botsing gekomen. Een man raakte daarbij gewond en moest per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht.

Het ongeluk gebeurde nadat een van de scooterrijders bij de verkeerslichten met de Egerlaan geen voorrang verleende. De scooterrijder die voorrang hoorde te krijgen botste vol in de flank van de andere scooter en kwam hard ten val. De man raakte gewond. Twee ambulances kwamen met spoed ter plaatse evenals de politie. De man is door het ambulancepersoneel ter plekke nagekeken en behandeld waarna hij is overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft van beide betrokkenen een verklaring opgenomen. De twee scooters zullen beide worden afgeschreven. De schade is namelijk groot.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen