Utrecht

Forse schade bij ongeval Mendelssohnstraat Amersfoort

AMERSFOORT – Zaterdagavond 1 juli rond 20.40 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Mendelssohnstraat in Amersfoort.

Op de kruising met de verkeerslichten ter hoogte van de Ringweg-Randenbroek ging het mis. Een automobilist welke uit de Mendelssohnstraat kwam zag een naderende automobilist over het hoofd en kwam in botsing met de auto op de voorrangsweg. Omstanders die het zagen gebeuren verleende eerste hulp in afwachting van de hulpdiensten. Het ambulancepersoneel heeft de betrokkenen gecontroleerd op verwondingen, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

Door het ongeval is een deel van de weg afgesloten voor verkeer. Een bergingsbedrijf zal zorg dragen voor het afslepen van de beschadigde voertuigen. De politie heeft geholpen met het invullen van de schadeformulieren.

Foto’s: Marnix Manschot Fotografie

Gerelateerde artikelen