Gelderland

Vrouw ramt met auto pui van Albert Heijn Anklaar Apeldoorn

APELDOORN – Een gevalletje gas geven inplaats van remmen. Het overkwam een vrouw zaterdagochtend bij een winkelcentrum in Apeldoorn. De vrouw ramde een pui van een winkel en een geparkeerde auto. Wonder boven wonder raakte zij zelf niet gewond en ook niet de mensen die in de kantine van de winkel zaten.

Rond 12.00 uur wilde de vrouw haar auto parkeren aan de achterzijde van de Albert Heijn, gevestigd aan het winkelcentrum de Anklaar in Apeldoorn. De vrouw gaf in plaats van te remmen gas waardoor zij de pui van de winkel ramde. De schade aan de winkel is groot. De kant waar de auto tegen aan reed zit de kantine waar op dat moment meerdere medewerkers van de Albert Heijn zaten. Deze kwamen met de schrik vrij.

Het ambulancepersoneel kwam ter plaatse om de vrouw na te kijken op eventuele verwondingen maar zij bleek niet gewond te zijn geraakt. De schrik zit er wel flink in, evenals bij het winkelpersoneel.

De auto van de vrouw raakte fors beschadigd en moet door een berger worden afgesleept. Ook een geparkeerde auto liep schade op.

De brandweer is ter plaatse gekomen om de pui van de winkel te controleren. Nadat de boel veilig werd verklaard werd het incident overgedragen aan een aannemer. Deze gaan de pui herstellen.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen