Gelderland

Enorme motormeeting parkeerplaats Omnisport Apeldoorn

APELDOORN – Zondagmiddag vulden enkele honderden motoren de parkeerplaats bij het Omnisportcentrum in Apeldoorn. De motorrijders hadden een grote motormeeting georganiseerd.

Rond 15.00 uur arriveerden de eerste motorrijders op de parkeerplaats, gelegen aan de Voorwaarts, vlak naast het bekende Omnisport in Apeldoorn. Al snel volgden honderden motorrijders en was de parkeerplaats vol. De motorrijders hielden korte races en voerden stunts uit, zoals het rijden op één wiel, het maken van rondjes en het staan op een motor terwijl ze reden.

De sfeer op het terrein was goed en gezellig. Ondanks de vele verkeersovertredingen die werden begaan, greep de politie niet in. De politie, die met meerdere eenheden ter plaatse was, hield vanaf een afstandje toezicht op de situatie.

Rond 17.00 uur keerde de rust weer terug op de Voorwaarts.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen